Om Karolina   

Jag heter Karolina Kaplan och driver Soula.
Hos mig kan du få hjälp med personlig och andlig utveckling, healing, samtal och mycket mer.

Jag arbetar som Medium och andlig coach, Reiki healer och lärare, Beteendevetare samt Regressionsterapeut. Jag har även en butik  med kristaller och stenar, kortlekar, rökelser och annat härligt. 

I min verksamhet blandar jag alla mina kunskaper och erfarenheter för att hjälpa människor att må bättre, varva ner, hitta nya vägar och återfinna kontakten med sig själva. 


Har du hittat till mig så har du säkert en önskan om förändring i ditt liv, du är kanske intresserad av det andliga, du kanske vill gå en kurs i Reiki och själv kunna ge healing. Eller så är du bara nyfiken och vill läsa lite mer om vad jag gör och vem jag är. Oavsett din anledning så är du varmt välkommen hit!

Min uppgift här på jorden är att hjälpa människor att inse sin fulla potential. Jag hjälper Dig att hitta tillbaka till din inre kraftkälla, den där allt börjar och där de rätta svaren för Dig finns. Att få möta en människa som har börjat upptäcka att något saknas i livet, det är där jag är som bäst. Där finns ledtrådarna till den inre drivkraften.

Jag har aldrig trivts enbart i den "fyrkantiga" världen, jag vill kombinera och sudda ut gränser. Det är ju inget som säger att vetenskapen och den andliga världen är varandras motsatser. Jag ser båda som viktiga.

Min syn på vetenskapen är att den är ett av människans många försök att förstå universums mysterier. Människan vill veta och förstå och tittar vi på historien så har vi alltid sökt förklaringsmodeller som kommande generationer sedan fört vidare eller uppdaterat och kanske bytt ut. Så fungerar både religioner, vetenskap och andligt sökande.

Min egen resa
Jag arbetade tidigare på ett jobb som dränerade mig på energi, jag fick inte tillräcklig tid för återhämtning och för att kompensera detta drog jag ner på de aktiviteter jag tidigare hade mått bra av.
 Jag trodde att jag behövde lägga all min fritid på att vila, så att jag skulle orka med mitt arbete. Jag slutade alltmer träffa vänner och familj, jag slutade delta i olika evenemang, tackade nej till inbjudningar jag fick av de jag faktiskt ville umgås med och bara stannade hemma.

Allt för att vila så jag skulle orka jobba sen. Till slut blev det inte mycket kvar att glädjas åt i mitt liv, allt jag gjorde kretsade kring ett jobb jag inte ens tyckte om. Jag mådde inte bra. Det blev ohållbart!

Omprioritera
När jag äntligen gjorde omprioriteringar i mitt liv och började ta mig själv på allvar, kom jag till insikt om vad som faktiskt är viktigt i livet. Jag började förstå att om jag inte lägger tid på mig själv och det som får mig att må bra, så kommer mitt liv inte kännas särskilt meningsfullt. 

Idag

Idag lever jag det liv jag vill leva. Jag arbetar i mitt eget företag och styr tiden själv, jag arbetar med något jag faktiskt tycker om och som känns meningsfullt för mig. Framförallt - jag prioriterar att göra saker för mig själv och jag får inte dåligt samvete, eftersom jag vet att det är själva förutsättningen för att jag ska må bra och även kunna göra ett bra arbete.

Varmt välkommen till mig! Mina utbildningar

  • Fil kand. psykologi, Beteendevetare, Stockholms Universitet och Blekinge Tekniska Högskola
  • Cert. Esoteriskt Medium hos Oceania Academy.
  • Cert. Reiki Master hos CH Spirituellt.
  • Dipl. Regressionsterapeut hos CH spirituellt.
  • Expand (Coaching med fokus på att släppa emotionella hinder) 12- veckors kurs hos Eva-Karin Wallin
  • Företagsekonomi och Affärsredovisning, Stockholms Universitet.
  • Helgkurs i transmediumskap med Bill Thompson från Arthur Findlay College, på Andrummet i Norrtälje.