Villkor för webshop

**1. Allmänt**

Välkommen till vår webbshop. Genom att använda vår webbplats och göra köp godkänner du följande villkor. Läs noga igenom dessa innan du genomför en beställning.

**2. Beställning**

När du lägger en beställning hos oss ingår du ett köpeavtal med oss. Efter att du har genomfört en beställning skickar vi en bekräftelse till den e-postadress du har angett. Kontrollera att alla uppgifter i beställningen är korrekta. Om du upptäcker felaktigheter, kontakta oss omedelbart.

**3. Priser och betalning**

Alla priser anges i SEK inklusive moms. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser utan föregående meddelande. Aktuellt pris vid beställningstillfället gäller. Betalning kan göras med kreditkort, Pay Pal eller via andra angivna betalningsmetoder på webbplatsen.

**4. Leverans**

Vi strävar efter att leverera dina varor inom angiven leveranstid. Leveranstiden kan variera beroende på produkt och leveransadress. Om en vara inte finns i lager meddelar vi dig om den förväntade leveranstiden eller erbjuder en alternativ produkt.

**5. Frakt**

Fraktkostnaden varierar beroende på beställningens vikt. Fraktkostnaden visas i kassan innan du slutför din beställning.

**6. Ångerrätt och returer**

Du har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från det att du mottagit varan. För att nyttja ångerrätten, kontakta vår kundtjänst och returnera varan i originalskick. Vid retur står du för returkostnaden. När vi har mottagit och godkänt returen återbetalar vi köpesumman inom 14 dagar.

**7. Reklamationer**

Om en vara är defekt eller felaktig vid mottagandet har du rätt att reklamera den inom 2 år. Kontakta oss omedelbart vid upptäckt av fel och beskriv problemet. Vid godkänd reklamation står vi för returfrakten och ersätter dig för varan eller erbjuder en ny vara.

**8. Personuppgifter**

Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med GDPR. Dina uppgifter används endast för att hantera din beställning och förbättra vår service. Vi delar inte dina uppgifter med tredje part utan ditt samtycke.

**9. Ansvarsbegränsning**

Vi ansvarar inte för indirekta skador eller förluster som uppstår på grund av användning av vår webbshop eller produkter köpta hos oss. Vårt ansvar är begränsat till produktens pris.

**10. Ändringar av villkor**

Vi förbehåller oss rätten att ändra dessa villkor när som helst. De aktuella villkoren finns alltid tillgängliga på vår webbplats. Genom att fortsätta använda vår webbshop godkänner du de uppdaterade villkoren.

Tack för att du handlar hos oss. Vid frågor eller funderingar, vänligen kontakta vår kundtjänst: info@soula.se


Skriv din text här ...